Follow us:

INSTITUT OCEANOGRÀFIC
DE CATALUNYA
 
Models oceanogràfics
Visita el nostre model i accedeix a les dades científiques actualsModels.html

L’IOC és una plataforma de promoció, en l’àmbit català, dels coneixements científics en el camp de l’oceanografia a Catalunya, concebut com un vehicle de comunicació entre experts i institucions catalans amb la finalitat de donar a conèixer a la societat una visió rigorosa i assequible dels coneixements científics i les novetats oceanogràfiques.


Especialment dedicat a la protecció de les aigues del litoral català, forma part d’un sistema mediterrani i global de conservació del mediambient, monitoreig de l’evolució dels principals factors d’afectació de les aigües catalanes i de prospecció científica.


Es tracta, en definitiva, d’una iniciativa que pretén desenvolupar la sòlida vocació docent i investigadora dels seus membres i posar a disposició de la societat els amplis coneixements oceanogràfics de la cultura científica catalana.


Llegeix més sobre l’Esperit de l’IOC i Crida científica.

Mars i Oceans

 Presentació

Jobs around the Globe

Les activitats humanes afecten els oceans del planeta: un grup de científics han elaborat un mapa d’impacte que ha donat lloc a aquest tour publica per la NOAA al YouTube.

Copyright 2012 - Avís legal